Trenger du nettside?

Brekke IT lager flotte og funksjonelle nettsider som hjelper DIN virksomhet å blomstre. 

Kontakt oss i dag

 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om dine tanker og behov.

Nye sider

Vi lager nettsider fra bunnen av. Vi jobber gjerne i WordPress eller WooCommerce ved behov, eller vi kan bygge sider helt fra scratch.

  Sammen  finner vi ut hva dere ser for dere. Har dere en firmaprofil med farger og logoer så bruker vi gjerne dette, eller vi kan bistå med å lage dette også.

Vi er opptatte av fornøyde kunder. Derfor legger vi mye tid i planleggingsfasen. Sammen med deg som kunde vil vi sørge for at vi har en felles forståelse av deres ønsker og behov.

Gamle sider

Har dere allerede en nettside?

Mange bedrifter i dag sitter med nettsider som er utdatert både funsjonsmessig og designmessig.

Kanskje dere til og med betaler dyre månedlige avgifter for disse sidene, men dagens leverandør krever allikevel skyhøye beløper for å gjøre endringer?

Brekke IT kan i de fleste tilfeller overta driften av eksisterende sider, oppdatere og oppgradere og vedlikeholde siden som ledd i vårt vedlikeholdsprogram. 

Vedlikehold

Vi drifter og vedlikeholder deres nettsider, håndterer hosting og backup.

Det skal være enkelt å samarbeide med Brekke IT. La oss ta oss av nettsidene deres, slik at dere kan fokusere på deres business. 

Sov godt om natta, vel vitende om at nettsidene deres er i de beste hender. Alle komponenter er alltid oppdatert med siste versjon. Og har dere behov for endringer så kan dere når som helst kontakte oss, så skal vi få oppdatert det dere ønsker så fort som mulig.

Yrkestolthet

Uansett fagområde så er det ofte utfordrende å finne noen som har like stort ønske om et vellykket resultat som dere selv har. Noen som er minst like opptatte av et godt sluttresultat, og fornøyde kunder.

Yrkestolthet er grunnverdien som Brekke IT bygger på. Vi syntes at et godt resultat er en nettside vi stolt kan lansere i visshet om at kunden er minst like fornøyd som vi er. Yrkestolthet betyr også øye for detaljer. Vi slurver ikke i vårt håndtverk, men sørger for at du skal få den kvaliteten du forventer.

Up to date

Vi følger naturligvis dagens standard når det gjelder brukeropplevelse og funsjonalitet. Våre nettsider er selvsagt tilpasset alle platformer, og ser like flotte ut på mobil og tablet som på PC.

Dere skal oppleve å få den ekspertisen dere forventer, uansett hvor krevende jobben er. Det betyr at vi vil innhente bistand fra en av våre partnere dersom vi opplever at jobben krever enda mer spesifikk kunnskap enn vi sitter på innen et gitt fagfelt. Men slapp av. Det skal ikke koste dere skjorta av den grunn. Og dere forholder dere kun til oss. Vi organiserer og koordinerer alt.

Konkurransedyktig

Vi syntes det er synd at så mange bedrifter i dag betaler alt for mye for nettsidene sine. Vi tror på at en edruelig pris bygger tillit. Derfor er vi trygge på at vi blir enige om en pris som reflekterer den faktiske kompleksiteten i tjenesten vi leverer. På den måten får dere mest mulig igjen for pengene deres, og vi får fornøyde kunder. 

Ta kontakt

Ikke vent med å ta kontakt. Vi setter av tid til en skikkelig gjennomgang av deres behov, og dere vil motta et tilbud på jobben innen kort tid.

Brekke IT
Org.nr:925 120 804